facebook tracking
Områden

Ledning, strategi & projektstyrning

Connect
Ledning, strategi & projektstyrning

Även om de allra flesta på Grebban arbetar antingen som utvecklare eller designer, har vi en stark organisation som arbetar med andra saker. 

Dels har vi en växande strategiorganisation som arbetar med kundernas affärsutveckling och löpande rådgivning, som gör strategiuppdrag och arbetar med "nästa steg". Vi har även en projektstyrningsorganisation som arbetar med projektledning, produktägarskap, kundvård och förvaltning.

Grebban söker alltid efter duktiga medarbetare, både till ledande roller och till strategi- eller projektstyrningsorganisationen. Varmt välkommen att ansöka!

Vår företagskultur

Vi är en familjär arbetsplats där alla bryr sig om varandra och arbetet. Det är högt i tak, ingen är rädd för att fråga om hjälp, och vi har en platt organisation med mycket eget ansvar. Vi är också väldigt stolta över att alla som arbetar hos oss utvecklas snabbt och mycket. Självklart har vi även väldigt kul ihop - i våra pingis- eller curvefeverturneringar, på vår fredagsöl, våra konferenser, badmintonkvällar, våra legendariska fester eller när vi gör egen glögg inför jul. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor