facebook tracking
Områden

Utveckling

Connect

Grebban är ett teknikorienterat företag och ungefär 60% av alla anställda är utvecklare. Vi är snabbfotade, i framkant och gillar att ifrågasätta gårdagens sanningar. 

Vår teknikstrategi är i grund och botten en best of breed-strategi där vi föredrar att använda det som är best in class för ändamålet just nu. Som en konsekvens av detta bygger vi modulära lösningar för att skapa flexibilitet till att kunna göra affärsutveckling i snabb takt. Eftersom vi har långa relationer med våra kunder är vi inte så projektorienterade som vissa andra byråer, utan vidareutvecklar och förbättrar lösningen likt en produkt löpande utefter kundernas affärsutveckling och behov.

Vi arbetar framförallt på API-baserade plattformar och tjänster och tror på en "headless"-baserad arkitektur när det kommer till e-handelslösningar. Just nu samarbetar vi därför framförallt med plattformarna Storm och Centra, vilka båda är headless men också SaaS. 

Just nu bygger vi framförallt i:

 • Backend: PHP, NodeJS, C#, .Net
 • Databaser: MySQL/MariaDB, MongoDB
 • Frontend: React, CSS (SASS, Less), Javascript (Typescript), HTML5
 • CMS: WordPress, Prismic
 • E-handelssystem: Centra Commerce, Storm Commerce
 • Molntjänster: AWS, Heroku, Azure
 • Serverteknologi: LAMP-stacken, Redis

Som utvecklare på Grebban har man stort eget ansvar, möjlighet att påverka vad man vill arbeta med och alltid väldigt duktiga människor omkring sig. Vi arbetar i små, funktionella team och löser problem ihop. Eftersom systemarkitektur är en av våra core-kompetenser har vi stor möjlighet att löpande ta initiativ till förbättringar, nya tjänster och smartare alternativ.

Grebbans utvecklingsteam är verkligen state of the art och vi söker fler som vill vara med och bygga fantastiska e-handelslösningar.  Sök dig till Grebban och var med på en kul resa!

Ca 35 medarbetare

Vår företagskultur

Vi är en familjär arbetsplats där alla bryr sig om varandra och arbetet. Det är högt i tak, ingen är rädd för att fråga om hjälp, och vi har en platt organisation med mycket eget ansvar. Vi är också väldigt stolta över att alla som arbetar hos oss utvecklas snabbt och mycket. Självklart har vi även väldigt kul ihop - på vår fredagsöl, våra konferenser, badmintonträningar, med vårt eget innebandykorpenlag Grebban IF eller på våra legendariska fester. 

Varför Grebban?

Hos Grebban är den gemensamma nämnaren allas engagemang - för varandra, sitt arbete och våra kunder. Ingen jobbar hos oss endast för våra förmåner - men eftersom vi har en hel drös med bra saker vill vi ändå nämna de för att berätta att vi är en arbetsplats med fördelar!

 • Frihet under ansvar

  Hos Grebban har vi ingen stämpelklocka eller pekfingerattityd. Det är frihet under ansvar som gäller.

 • Tjänstepension, friskvårdsbidrag, mobil

  Det är självklarheter - men vi har attraktiv tjänstepension, rejält friskvårdsbidrag, mobilabonnemang inkl mobil och valfri arbetsdator.

 • Fyllda kylskåp & skafferier

  Förutom frukost varje måndag och öl (med alkoholfria alternativ) varje fredag så har vi alltid fyllda Smeg-kylskåp och skafferier med dryck, fika, snacks, godis, frukt och kaffe. Hos Grebban finns alltid energi på burk när det behövs!

 • Konferenser & kompetensutveckling

  Kompetensutveckling är alltid prioriterat och vi har gästföreläsare kontinuerligt, inlogg till onlinekurser av alla de slag och många interna event, minst månadsvis, där vi delar med oss av det vi kan eller tycker är intressant. Sedan åker vi kontinuerligt på konferenser i såväl Sveriges som utomlands, alltifrån javascriptkonferenser till branding- och designkonferenser.

 • Inspirerande kontor & brusreducerande hörlurar

  Vi sitter i fräscha, inspirerande och om vi får säga det själva fantastiska lokaler centralt. För att kunna koncentrera sig trots öppet kontorslandskap har vi många mötesrum, arbetsrum och inte minst så får alla ett par brusreducerande Bose-hörlurar.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor