facebook tracking
Områden

Design

Connect
Grafisk Design & UX

Grebban är en av Sveriges snabbast växande designbyråer, med kvalitet och hög designnivå som kännetecken.

Vi arbetar med branding och grafiska identiteter, print och trycksaker, digital- och webbdesign, UX och UI, rörligt och motion. Även om vi ofta direkt-eller indirekt arbetar med reklam och kommunikation, är det design och branding som är vår kärna.

Designbyrådelen av Grebban har också ett starkt retail- & e-handelsfokus men arbetar med en bredare kundbas än teknikdelen av Grebban. Det gör att vi gör design till många typer av företag och organisationer, från kända varumärken till traditionella industriföretag.

Vi har höga krav på vår design och vill att allt vi gör ska hålla högsta internationella klass.

Är du ambitiös när det kommer till design, mångfacetterad i vad du vill arbeta med och har ett intresse för digital design är Grebban rätt ställe att arbeta på. Vi växer snabbt så sök dig till Grebban och var med på en fantastiskt spännande resa!

Vår företagskultur

Vi är en familjär arbetsplats där alla bryr sig om varandra och arbetet. Det är högt i tak, ingen är rädd för att fråga om hjälp, och vi har en platt organisation med mycket eget ansvar. Vi är också väldigt stolta över att alla som arbetar hos oss utvecklas snabbt och mycket. Självklart har vi även väldigt kul ihop - i våra pingis- eller curvefeverturneringar, på vår fredagsöl, våra konferenser, badmintonkvällar, våra legendariska fester eller när vi gör egen glögg inför jul. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor