facebook tracking
Områden

Design

Connect

Grebban är en av Sveriges snabbast växande designbyråer, med kvalitet och hög designnivå som kännetecken.

Vi arbetar med branding och grafiska identiteter, print och trycksaker, digital- och webbdesign, UX och UI, rörligt och motion. Även om vi ofta direkt-eller indirekt arbetar med reklam och kommunikation, är det design och branding som är vår kärna.

Designbyrådelen av Grebban har också ett starkt retail- & e-handelsfokus men arbetar med en bredare kundbas än teknikdelen av Grebban. Det gör att vi gör design till många typer av företag och organisationer, från kända varumärken till traditionella industriföretag.

Vi har höga krav på vår design och vill att allt vi gör ska hålla högsta internationella klass.

Är du ambitiös när det kommer till design, mångfacetterad i vad du vill arbeta med och har ett intresse för digital design är Grebban rätt ställe att arbeta på. Vi växer snabbt så sök dig till Grebban och var med på en fantastiskt spännande resa!

Ca 35 medarbetare

Vår företagskultur

Vi är en familjär arbetsplats där alla bryr sig om varandra och arbetet. Det är högt i tak, ingen är rädd för att fråga om hjälp, och vi har en platt organisation med mycket eget ansvar. Vi är också väldigt stolta över att alla som arbetar hos oss utvecklas snabbt och mycket. Självklart har vi även väldigt kul ihop - på vår fredagsöl, våra konferenser, badmintonträningar, med vårt eget innebandykorpenlag Grebban IF eller på våra legendariska fester. 

Varför Grebban?

Hos Grebban är den gemensamma nämnaren allas engagemang - för varandra, sitt arbete och våra kunder. Ingen jobbar hos oss endast för våra förmåner - men eftersom vi har en hel drös med bra saker vill vi ändå nämna de för att berätta att vi är en arbetsplats med fördelar!

 • Frihet under ansvar

  Hos Grebban har vi ingen stämpelklocka eller pekfingerattityd. Det är frihet under ansvar som gäller.

 • Tjänstepension, friskvårdsbidrag, mobil

  Det är självklarheter - men vi har attraktiv tjänstepension, rejält friskvårdsbidrag, mobilabonnemang inkl mobil och valfri arbetsdator.

 • Fyllda kylskåp & skafferier

  Förutom frukost varje måndag och öl (med alkoholfria alternativ) varje fredag så har vi alltid fyllda Smeg-kylskåp och skafferier med dryck, fika, snacks, godis, frukt och kaffe. Hos Grebban finns alltid energi på burk när det behövs!

 • Konferenser & kompetensutveckling

  Kompetensutveckling är alltid prioriterat och vi har gästföreläsare kontinuerligt, inlogg till onlinekurser av alla de slag och många interna event, minst månadsvis, där vi delar med oss av det vi kan eller tycker är intressant. Sedan åker vi kontinuerligt på konferenser i såväl Sveriges som utomlands, alltifrån javascriptkonferenser till branding- och designkonferenser.

 • Inspirerande kontor & brusreducerande hörlurar

  Vi sitter i fräscha, inspirerande och om vi får säga det själva fantastiska lokaler centralt. För att kunna koncentrera sig trots öppet kontorslandskap har vi många mötesrum, arbetsrum och inte minst så får alla ett par brusreducerande Bose-hörlurar.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor